11 Temmuz 2014 Cuma

KİRAZ MEVSİMİ 2.BÖLÜM





“Kiraz mevsimi aşkın mevsimidir…”

Geçtiğimiz hafta Fox Tv’de yazımızı şenlendirecek bir romantik komedi hayın hayatına başladı..”Kiraz mevsimi aşkın mevsimidir.” sloganıyla karşımıza çıkan dizi, küçük yaşta babası tarafından terkedilen Öykü’nün hayallerini, çocukluktan beri aşık olduğu Mete’yle ortağı Ayaz’ın arasında kalmasını, zengin ve çapkın Ayaz’ın ise Öykü’de bulduğu masumiyeti duygusal bir şekilde zevk tabaklarımıza servis ediyor…
Başrollerini Özge Gürel, Dağhan Külegeç ve Serkan Çayoğlu’nun paylaştığı “Kiraz mevsimi bu akşam (11 Temmuz) 2. Bölümüyle bizlerle…Bakalım bu akşam Öykü’nün maceraları nasıl ilerleyecek:

Öykü Mete’ye olan aşkını Ayaz’ın anlamasına şaşkın ve ona böyle bir koz verdiği için gergindir. Diğer yandan da Ayaz’ın sikayetini geri almasi için ikna edici bir yol bulmaya çalışır. Doğan ve Cem’in Ayaz’dan özür dilemelerini sağlar fakat Ayaz geri adım atmaz.. Öykü'nün de vazgecmeye niyeti yoktur. Öykü’nü Ayaz’ı vazgeçirme çabaları onları birbirlerine yakınlaştıracak olaylara sebep olur. Bu arada Mete ve Şeyma’nın arkadaşlıkları başlar başbaşa yemeğe çıkarlar. Ayaz’ın Şeyma’yla tanışmasında yaşananlar Mete de soru işareti bırakır.. Burcu , Emre’ye olan duygularını açıklamaya karar verir. Bunun için Öykü’nün de yardımıyla bir sinema organizasyonu yapar. Ama gece hiç de düşündüğü gibi bitmez..

Kiraz tadında dakikalar geçirmek için “Kiraz Mevsimi” bu akşam saat 19.30’da FOX TV’de..İyi eğlenceler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder