9 Temmuz 2014 Çarşamba

Güzel Köylü 3. Bölüm




Yaz aylarının gelmesiyle tatile giren ağır konulu, kış dizilerimizin yerini daha eğlenceli, sakin dizler almaya başladı. Bunların bir örneği de Çarşamba akşamlarına eğlence katan “Güzel Köylü”…
Başrollerini Gizem Karaca, Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu’nun paylaştığı dizi, tam bir şehirli olarak büyüyen Gül’ün,  Megakent’in karmaşasından bunalıp Muğla’nın Güzelköy’üne taşınmasıyla başlar.
 İşinden kovulan Gül aynı gün, evlenmek üzere olduğu nişanlısı Kaan’ın onu aldattığını öğrenir. Gül tüm bu sıkıntılarla harab olmuşken Güzelköy’den saf ve iyi niyetli delikanlı Cemal, köyün hatırlı hanımlarından Sultan Ana’nın Gül’ün babannesi olduğunu iddia eden bir mektupla İstanbul’a çıkagelir..Yaşadığı şehirden uzaklaşmanın kendisine iyi geleceğini düşünen Gül,  Muğla’nın yolunu tutar ve macera başlar…
Üçüncü bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan dizide bu akşam Cemal’in Gül’e aşık olup nişanlısı Kamuran’ı nikah masasında bırakmasıyla ortalık karışır. Bütün köy halkı arasında ortam gerilince Gül için köy tercih edilmez bir hale gelir. Tam köyden ayrılmaya karar vermişken nişanlısı Kaan köye gelir ve Gül’den yeni bir şans ister, İstanbul’a götürmeyi teklif eder. Bu teklif karşısında inat eden Gül şehire geri dönmekten vazgeçer..Kaan’ın da köye yerleşmesiyle Gül için duygusal karmaşa da başlar. Kaan kendini affettirmek istese de Gül bunu kabul etmez! Üstelik Kaan’da kaybettiklerini onda bulduğu Cemal’den de etkilenmeye başlamıştır. Öte yandan Kamuran’ın intiharından etkilenen Sultan Ana da evdeki tüm ilaçları içip ortadan kaybolur. Bu karışıklık içerisinde Sultan Ana’nın Gül’ün gerçek babannesi olduğu meydana çıkınca İstanbul’daki kızkardeşleri de soluğu köyde alır!
Bir küçük köyde üç İstanbullu genç kız ve yaşanacak komedi zincirine ortak olmak isteyen izleyiciler için bu akşam saat 21.00’da Star Tv çok uygun bir seçenektir. Şimdiden iyi seyirler :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder