25 Ağustos 2015 Salı

YENİ SEZONDA YENİ KANAL!






2009 yılında FOX TV’de yayın hayatına başlayan,  gençlerin efsane dizilerinden “Deniz Yıldızı” yılmadı, yıkılmadı… 5 sezon FOX TV kanalında yayınlandıktan sonra Star TV’ye geçen dizi, geçtiğimiz sezonu da bu kanalda geçirdi .

Başrollerinde sevilen oyuncular Begüm Topçu Turay ve Cantuğ Turay’ın paylaştığı “Deniz Yıldızı” yeni sezonda, Eylül 2015’ten itibaren yeni kanalı Show TV’de sevenlerinin karşısına geçecek.
Dizinin kadrosunda Begüm Topçu Turay, Cantuğ Turay, Serhat Nalbantoğlu, Başak Akbay, Tuan Tunalı, Meltem Baytok, Artemis Karaman, Çağdaş Serter gibi oyuncular bulunurken, yapımcılığını Focus Film üstleniyor.

Günlük dizi olmanın büyük avantajını yaşayan “Deniz Yıldızı” yeni sezonda da seyircisini elinde tutabilecek mi, yoksa yeni kanalında hayal kırıklığına mı uğrayacak hep birlikte göreceğiz…


3 yorum:

  1. Ben daha şimdiden hayal kırıklığına uğradım nerede hani yeni kanal için fotoğraf çekimleri ?? yeni sezon için bu kanala özel fotoğraf çekimleri yapılmalıydı. Show tv bu işi beceremeyecek bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil fotoğraf çekimi, Show Tv henüz bilgi dahi vermemiş.:)
      Ben de merakla bekliyorum..

      Sil
    2. yok bilgi verdi çok kere fragman geçti ama yeni sezona girerken yeniden bu sene olacak oyuncularla kısa çekimler yapmalıydı

      Sil