28 Ağustos 2015 Cuma

KİRALIK AŞK 11. BÖLÜM ÖZET VE FRAGMANI (28 AĞUSTOS)





Star TV’nin yaz bombalarından “Kiralık Aşk” 11. Bölümüyle ekran macerasına devam ediyor. Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç ve Salih Bademci’nin paylaştığı; kadrosunda Levent Ülgen, Nergis Kumbasar, Hikmet Körmükçü gibi ustaları barındıran dizinin bu akşam (28 Ağustos) ekrana gelecek yeni bölümünde olaylar şöyle gelişecek:

Bu bölümde Defne’yle Ömer’in yeni bir dönemece girdiğini göreceğiz.  Defne’nin duygularından emin olan Ömer onun ve sevgisinin peşini bırakmamaya karar verir. Emir veren patron-asi çalışan ilişkisi yerini amansız bir kaçma-kovalamaya dönüşür.

Öte yandan haftalardır gizlenen gerçek su yüzüne çıkıyor: O ayakların sahibi Defne’dir! Bütün şirket Defne’nin Passions’un mankeni olduğu hakkında konuşurken; bu gelişme Yasemin’i umulmadık bir yola sokuyor.

Dizinin histeri ve zeka kraliçesi Neriman ise Hulusi’yle Defne’yi tanıştırma telaşındadır. Bir yandan sorunsuz bir organizasyon yapmaya çalışırken; diğer yandan şirkette çalışmaya başlayan çapkın kocası Necmi’ye manevralar yaptırmaktadır.


Müdavimleri ve izlemek isteyenler için “Kiralık Aşk” 11. Bölümüyle bu akşam 20.00’de Star TV ekranlarında. İyi eğlenceler :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder