23 Ağustos 2015 Pazar

YAZ'IN ÖYKÜSÜ 8. BÖLÜM ÖZETİ





Yeni dizi sezonunu beklediğimiz şu günlerde izleyicinin imdadına yaz dizileri koşuyor. Bu dizilerden biri de Kanal D’nin sevilen dizisi “Yaz’ın Öyküsü”…Başrollerini Vildan Atasever, Tansel Öngel ve  Ece Çeşmioğlu’nun paylaştığı; senaryosunu İlker Arslan ve Cem Görgeç’in yazdığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizide yetiştirme yurdunda büyüyen ve tek arzusu özgür olmak olan Yaz’ın anne ve babasını bulmasıyla başlıyor…Aile ferdi ünvanını almaya hazır olmayan 3 kişinin aile kurmaya çalışmasını anlatan dizi yeni sezonda da etkisini sürdüreceğe benziyor.

23 Ağustos 2015 akşamı (bu akşam) 8. Bölümüyle yayınlanacak olan dizide bu hafta olaylar şöyle gelişecek:

Umut ve Mert’in kızları Yaz ile beraber keyifli vakit geçirmeleri, ikiliyi birbirlerine bir adım daha yaklaştırır. Tunç, Yaz hakkında araştırmalarına devam ederken, karşısına çıkan bilgilerle Ekim ve ailesini de sorgulamaya başlar. Ekim oyunlarına Caner’i de dahil eder ve bu kez de Ferhat’la Caner’in arasını açmaya niyetlidir. Ege, Tunç’un esrarengiz davranışlarının peşine düşünce karşısına annesiyle ilgili kafasını karıştıran fotoğraflar çıkar. Mert’in tutarsız  davranışları ise Umut’un ani bir karar almasına yol açar.

İzlemek isteyenler ve takipçileri için "Yaz'ın Öyküsü" bu pazar ve her pazar saat 20.00'de Kanal D ekranlarında...İyi seyirler..:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder