3 Ağustos 2015 Pazartesi

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 5. BÖLÜM VE FRAGMANI






Aynı okuldan arkadaş beş yakın arkadaşın, beraber eğlendikleri bir gecenin sonunda içlerinden birinin aniden ortadan kaybolmasıyla başlayan daha sonra geride kalanların sırlarla dolu esrarengiz telefon mesajları almasıyla süren dizide başrolleri Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Büşra Develi, Dilan Çiçek Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Merve Çağıran gibi genç oyuncular paylaşıyor…3 Ağustos  akşamı (bu akşam) saat 20.00’de ekranlara 5. Bölümüyle gelecek olan dizide olaylar şöyle gelişecek:

Açelya’yı öldürdüğü düşünülen Toprak Selin’in ailesinin evinden çıkarken görülünce Selin de zan altında kalır. Kızının Toprak’a inanması ve savunması üzerine çaresiz kalan Selin’in annesi  Vildan, kızını korumak için Toprak’ın avukatlığını yapmak zorunda kalır. Toprak’ı ihbar eden Eren’in ise çok farklı planları vardır. Eğer dikkatli adımlar atarsa masum birinin hayatını kurtarabilecektir.

Cesur Ebru’ya kaba davrandığı için üzgündür, pişman olmuştur. Aralarındaki buzları eritmek için Ebru’dan yüzme dersleri almak ister. Selin bu duruma çok heyecanlanır. Amacı, Açelya’nın gizli sevgilisinin Ilgaz olduğunu ispatlamak ve Toprak’ı kurtarma şansı elde etmektir. Evde cezalı olduğu için kızlardan yardım ister.

Hande ile Barış arasındaki yakınlaşma, beklenmedik bir şekilde hız kazanırken, Aslı, babasıyla ilgili giderek artan bir şüpheye kapılır. İnanmak istemediği şüphesinin peşinden giderken karşılaştığı gerçek, Eren’e duyduğu kırgınlığı atlatmasına yarasa da Aslı ve ailesi için zor günlerin habercisidir.

Toprak’ın mahkeme günü yaklaştıkça, Selin’in onu kurtarabileceğine dair umudu da azalır. Toprak için durum hiç de iyi görünmemektedir. Aleyhindeki delilleri çürütebilecek, Açelya’yı onun öldürmediğini ispat edebilecek hiçbir kanıt yoktur. Toprak’ın özgürlüğü bir mucizeye bağlıdır. O mucizeyi gerçekleştiren ise, hiçbirinin tahmin etmediği biri olacaktır.

İzlemek isteyenler için “Tatlı Küçük Yalancılar” bu akşam 20.00’de Star TV'de. İyi seyirler..:)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder