24 Ağustos 2015 Pazartesi

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 8.BÖLÜM ÖZET VE FRAGMANI





Aynı okuldan arkadaş beş yakın arkadaşın, beraber eğlendikleri bir gecenin sonunda içlerinden birinin aniden ortadan kaybolmasıyla başlayan daha sonra geride kalanların sırlarla dolu esrarengiz telefon mesajları almasıyla süren dizide başrolleri Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Büşra Develi, Dilan Çiçek Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Merve Çağıran gibi genç oyuncular paylaşıyor…24 Ağustos akşamı (bu akşam) saat 20.00’de ekranlara 8. Bölümüyle gelecek olan dizide olaylar şöyle gelişecek:

Selin’in kısa süren mutluluğu bir mesajla yerle bir olur. Toprak Janset’in kör kalmasına ve kendisinin suçlanıp hapse girmesine neden olan olayda Selin’in de payının olduğunu öğrenince duyguları alt üst olur. Selin, Toprak’ı kaybetmenin acısıyla Hande’nin yanına koşar. Hande ise vicdan azabı altında eziliyordur. Annesini korumak niyetiyle hayatını içinden çıkılamaz bir karmaşaya sürükler. Bütün kırdıklarına kendini affettirmeye çalışır fakat A’nın dağıttıklarını toparlamak o kadar kolay değildir.
Aslı’yla Eren’in ilişkisine şahit olan Müge bu durumu isim vermeden herkese anlatmaya başlar. Aslı bir yandan bunu durdurmaya çalışırken bir yandan da Eren’i görmek umuduyla yanıp tutuşmaktadır. Bunun için derse giren Aslı’yı kötü bir sürpriz beklemektedir.

Toprak’a gelen ses kaydından haberi olan Janset , sürpriz bir isimin vasıtasıyla kayda ulaşır. Böylece elinde çok önemli bir delil olmuş olur ve soluğu karakolda alır. Bunun üzerine kalbi kırık iki adam Janset karşısında güç birliği yaparlar.

Selin, A’dan gelen mesajla, Janset olayının gölgesinden kurtulmanın ne kadar zor olduğunu bir kez daha anlar. Bu kez,  yaptığı yanlışı düzeltmek için bir şansı olabileceğini düşünmektedir. Ancak kurtarıcı olarak gittiği yerde, kendisini bir tuzağın beklediğinden habersizdir.

“Pretty Litte Liars”tan esinlenen “Tatlı Küçük Yalancılar” izlemek isteyenler için bu akşam ve her Pazartesi akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında..İyi seyirler :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder