9 Ağustos 2015 Pazar

GÜNEBAKAN 5. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI





Yazın sessiz sedasız dizilerinden “Günebakan”  izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.  Tekirdağ/Şarköy’de çekilen dizide ailelerin anlaşması sonucu istenilmeyen yapılan evliliği anlatıyor.

Kasabanın önde gelen ailelerinden olan belediye başkanı ve günebakan tarlalarının sahibi Reşat kendi aralarında yaptıkları anlaşma ile çocuklarını evlendirmeye karar verir. Evlilik neticesinde Reşat'ın günebakan tarlaları imara açılacaktır. Kızı Rüya'yı belediye başkanının oğlu Fettah'a vermeye çalışan Reşat'a oğlu Rüzgar engel olur. Kardeşinin istemediği bir evliliğe zorlamasına gönlü razı olmayan Rüzgar belediye başkanının kızı Esra ile evlenmeyi kabul eder. Rüzgar bu kararı verdikten sonra 10 yıldır görmediği eski aşkı kasabaya geri döner. Asıl hikaye de bundan sonra başlar.

Oyuncu kadrosunda İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Tarık Pabuççuoğlu, Asuman Dabak gibi oyuncular bulunan dizi bu akşam (9 Ağustos) 5. Bölümüyle ekrana geliyor. Bu bölümün konusu ise şöyle :

Günce Rüzgar’a inat Fettah’ın çıkma teklifini kabul eder. Rüzgar bunu öğrenince Günce’ye olan duygularını daha fazla gizleyemez. Esra’nın kötü yüzünü de görünce nişanı atar. Bunun üzerine Esra da hamile olduğunu söyleyerek Rüzgar’la Günce’nin arasını açar. Bu sırada Günce'ye bir adım daha yaklaşmışken Rüzgar'ın hamlesiyle Günce'yi kaybeden Fettah, Rüzgar'ın canını acıtmak için kardeşi Rüya'yı kaçırır.


“Günebakan” yeni bölümüyle bu akşam ve her Pazar akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında..İyi seyirler…



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder