3 Ağustos 2015 Pazartesi

KIRGIN ÇİÇEKLER 6. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI




Yayın hayatına 29 Haziran 2015 günü ATV ekranlarında başlayan “Kırgın Çiçekler” izleyicilerini ekran başına kitlemeye devam ediyor. Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar ve Biran Damla Yılmaz gibi genç ve yetenekli oyuncuların paylaştığı dizinin yapımcılığını NTC Medya üstleniyor.  Dizide üvey babasının tacizleri yüzünden yetimhaneye verilen Eylül’ün öyküsü konu oluyor. Dizinin bu akşam (3 Ağustos) yayınlanacak 6. Bölümünde olaylar şu şekilde gelişecek:

Kızlar altınları yerinde bulamayınca paniğe kapılır. Kemal Eylül’ü ziyaret etme bahanesiyle yurda gelince bu korkuları daha da büyür. Acilen bir plan yapmaları gerekir. Okulda liselerarası ses yarışmasına katılar Meral ise yeteneğiyle herkesi büyüler. Serkan’ın Cemre ile yakından ilgilemesi Eylül’ün dikkatini çeker. Cemre’yi hiç bu kadar mutlu görmemiştir…Kafası karışır. Öte yandan Kemal’in altınlarını bulup geri verme telaşında olan kızlar, yurda gelen bir telefonla şaşkınlık yaşar. Kader’in hayatı altüst olacaktır…


Sevenleri için “Kırgın Çiçekler” bu akşam (3 Ağustos) ve her Pazartesi akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında..İyi seyirler..:)




4 yorum:

  1. bu diziyi hiç izlemedim ama bakacağım bir bölümüne

    YanıtlaSil
  2. izlemeli..:)
    bloğun da içeriği çok cici..
    http://zoomlabakalim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim..:) İzlemeye değer bir dizi..

      Sil