2 Eylül 2015 Çarşamba

YAZ BİTER TATLI GİDER!




Televizyon bir davet sofrası gibidir. Kış boyu ağır, yağlı ama lezzetli yiyecekler misali “bol entrikalı, taze ihtiraslı, bazen maceralı” sezon dizileri arasında kâh “A” kanalının tenceresine kâh “B” kanalının servis tabağına gider geliriz. Tercih yapamayız, şaşırırız!

Türk izleyicisinin “aman olay olsa da az zevklensek” düşüncesinden sonuna kadar haberdar olan dizi sektörü de bütün kozlarını kış sezonu oynarken yaz gelince “sofradaki tatlı, meyve tabağı” şeklinde “iki-üç genci bir araya getirip aşk oyunu oynatırlar.”

Tüm sezon ders kitaplarının arkasından yaz dizilerinde görecekleri yaşıtlarını düşünüp empati kuran genç arkadaşlar ise yazın bitimine kadar bu hayallerinin hazzını yaşarlar. Amaaaaaaaaa……

Tatlı servisinin de bir sonu vardır değil mi ?


Bir başka davet sofrası zamanı gelmiştir! O tatlılar heba olur bazen..Kanal D ekranlarının umut vadeden dizilerinden “Kalbim Ege’de Kaldı.” gibi…Türk filmi senaryosu tadındaki dizi beklenen ilgiyi göremediği için 13. Bölümde final kararı almış!


Eee sezon açılınca eşini işe, tatlısever genç kızlarını-oğullarını okullarına yollayan hanımların “acı yiyerek” formda kalmaya çalışmaları da doğal değil mi ? Hayırlı olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder