27 Ağustos 2014 Çarşamba

GÜZEL KÖYLÜ 10. BÖLÜM ÖZETİ




Başrollerinde Gizem Karaca, Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu’nun oynadığı ,Star TV’nin sevilen romantik komedisi “Güzel  Köylü” yepyeni bir bölümle izleyicilerinin karşısına gelmeye devam ediyor.
Bu akşam (27 Ağustos) 10. Bölümünü izleyeceğimiz “Güzel Köylü”de olaylar şöyle gelişecek:
Birlikte geçirdikleri gecenin ardından Gül ve Cemal’in ilişkisi iyiden iyiye ilerlemiştir.

Güzel Köy’ün güzellikleri Gül'ü gün geçtikçe büyülemektedir. Sultanana, Gül’ün köye bir faydası dokunmadığını düşünerek kızınca Gül ve Cemal köyün kalkınması için birlikte çalışmaya karar verir. Bunun için köyde bir heyet kurup  kültür cenneti olan Güzel Köy’e tur getirerek turizme açmaya karar verirler. Köylü de turla gelenelere kendi ürettiği malları satarak kendi  ekonomisini canlandıracaktır.  Bu konuda Gül’e en büyük desteği de İstanbul'da geniş bir çevreye sahip olan Kaan verir.Gül her ne kadar Kaan’ı bu kurulda istemese de köyün ileri gelenleri Kaan’ın da olması konusunda ısrar ederler.

Cemal, Gül’ün de kendisine karşı bir şeyler hissettiğinden artık emindir. Gül’e onu sevdiğini söyleyip açılacakken umulmadık bir gelişme olur. Muhtar Niyazi ve Kahveci Sıddık Kaan ve Gül arasında eskiden gelen bir ilişkinin varlığını anlamıştır...

Güzel Köy'ün doğallığına ve köy halkının maceralarına ortak olmak isteyenler için "Güzel Köylü" bu akşam saat 20.00'de Star TV ekranlarında sizlerle..İyi seyirler:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder