14 Ağustos 2014 Perşembe

KOCAMIN AİLESİ 6. BÖLÜM ÖZET





Tv dizilerinin birer birer sezon finali yapmasıyla yeni dizi arayışına giren kanalların imdadına komedi/romantik komedi dizileri koşuyor! Bu dizilerden bir tanesi de yayın hayatına Fox Tv’de başlayan “Kocamın Ailesi”….

Selen Seyven ve Gökhan Alkan’ın başrollerini paylaştığı dizide usta oyuncu Yıldız Kültür de yer alıyor. “Huzur Sokağı” dizisinde göz dolduran Yeşim Salkım da bu dizide tekrardan sevenleriyle buluşuyor.

Seyirciye eğlenceli dakikalar yaşatacağa benzeyen dizinin konusu ise şöyle :

Yonca ve Tarık genç bir çifttir. İki kişilik hayatlarında sakin mutlu bir hayat sürmektedirler. Tarık 5 yaşından beri ailesinin özlemini çekerken, Yonca için bu durum “çöpsüz bir üzümle” evli olmanın rahatlığına sahiptir. Bu rahatlık ve sadelikle hayatlarını sürdürürken kendilerini birden kalabalık “Ar Ailesi”ne komşu olmuş bulurlar. Tarık hasret kaldığı geniş komşu aileye evlat olurken, durum Yonca için pek de memnun edici değildir! Genç çift kendi aralarında durumun muhakemesindeyken Ar Ailesi kendi içlerinde çok farklı bir trajedi yaşamaktdır…

Bu akşam (14 Ağustos) yayınlanacak 6. Bölümde ise olaylar şöyle gerçekleşiyor:

Tarık Ar Ailesi’nden gitgide şüphelenir ve araştırmaya başlar. Yonca bu duruma karşı çıkar ama talihsiz evlatlığımız Tarık Yonca’yı gözardı eder ve başına dert almaktan kurtulamaz. Miray’ın Fatih ile alakalı sorunu gitgide büyür. Tülay ise yıkılan evliliğine üzülüp, altından kalkmaya çalışırken yeni bir problemle yüzyüze gelir.  Finalde ise Ar Ailesini beklenmedik tatsız bir olay beklemektedir…


Tarık&Yonca ve Ar Ailesi’nin komik, aynı zamanda hüzünlü hikayesine ortak olmak isteyenler bu akşam 21.00’de Fox TV’yi açmayı unutmayın..İyi seyirler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder