29 Temmuz 2015 Çarşamba

KALBİM EGE'DE KALDI 6. BÖLÜM FRAGMAN VE ÖZETİ




Kanal D ekranlarının yeni komedi dizilerinden “Kalbim Ege’de Kaldı” ; bu akşam (29 Temmuz); 6. Bölümüyle izleyicilerinin karşısına geçecek…İki zıt karakterin formalite evliliği yapmasıyla başlayan; atışmalarıyla devam edip, nihayetinde aşkın filizlendiği bu Türk filmi tadında dizinin kadrosunda Alper Saldıran, Oya Unustası  gibi genç oyuncuların yanı sıra Celile Toyon, Şerif Erol ve Serhat Özcan gibi usta sanatçılar da bulunuyor..

Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde olaylar şöyle gelişecek:

Zeliş ve Mustafa, köylüden kurtulalım derken öyle bir durum yaratırlar ki artık aşkları köylünün gözünde tescillenmiş olur. İlke ise ayıldığında içindekileri kusar ve bunları en olmayacak insan duyar.

 Diğer yandan Cabbar’ın eve dönme çabaları devam ederken başına daha büyük dertler açılacak, işin içine Kürük Ali ve Gıpgıp Osman da girince paçayı kurtarması epey zor olacaktır.

 Hem İlke’den hem de köylülerden kurtulan Mustafa ve Zeliş birlikte iyi vakit geçirirler. Ancak Zeliş, İlke’nin yokluğunda Yaman’a daha da yakınlaşır. Mustafa ise neden yaptığını kendisi bile bilmeden Zeliş’in peşine düşer ve onu kaybetmekten çok korkar. 
 

Sevenleri için “Kalbim Ege’de Kaldı” 6. Bölümüyle saat 20.00’de Kanal D’de. İyi seyirler..:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder