1 Ocak 2016 Cuma

"YETER" (Tanıtım Yazısıdır)







ATV yeni yıla yepyeni bir diziyle giriyor…

31 Aralık 2015 günü ilk bölümüyle izlediğimiz “Yeter” dizisinin kadrosunda karşımıza tanıdık yüzler çıkıyor. Başrollerini genç ve yetenekli oyuncu Pelin Karahan’ın,  ve rol aldığı diziler dışında tiyatro sahnelerinden tanıdığımız tecrübeli oyuncu Yurdaer Okur ‘un paylaştığı sürpriz dizinin ilk bölüm konusu ise şöyle:

Genç ve güzel Aylin başarılı ve mükemmeliyetçi beyin cerrahı Yekta Harmanlı’yla evlenir. Yekta takıntılı bir adamdır. Aylin’in hayatı, şiddet eğilimli kocasının gerçek yüzüyle karşılaşınca kabusa döner. İlk çocukları Kaan’dan sonra ikinci çocuğa hamile kaldığını öğrenen Aylin, bu evlilikten kurtulmaya çalışır. Arkadaşlarının yardımıyla bir plan kuran Aylin 5 yıl para biriktirir. Küçük çocuğunu ise bir süreliğine, çocukları olmayan abisiyle yengesine verir.  Ancak Yekta Bey’in parayı bulmasıyla bütün planları suya düşer. Öte yandan yengesi Aylin’den beklediği maddi desteği bulamayınca aşığıyla bir olup Aylin’den para sızdırmaya çalışır! Aylin için mutsuz sürdürdüğü hayat daha da içinden çıkılamaz bir hal alır. Ta ki gençlik aşkı Uras karşısına çıkana kadar…

Takip etmek isteyenler için “Yeter” bu akşam (1 Ocak) tekrar bölümüyle ve her Perşembe akşamı saat 20.00’de yeni bölümleriyle ATV ekranlarında. İyi seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder