17 Ekim 2016 Pazartesi

EVLİLİK PROGRAMLARINDA YENİ DÖNEM…



Ülkemizde hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip evlilik programları için sürpriz karar alındı! Yeni sezonda programını  Star TV’ye taşıyan Zuhal Topal’ın açıklamasına göre programlar arası transfer artık yasak..


Sezon başında ezeli rakibesi Esra Erol’un programından gelin ve damat adayları transfer edip aslında işin kaymağını alıp götüren ünlü sunucu, programında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Star TV genel müdürümüz Sn. Ömer Özgüner ile diğer kanallardaki yöneticiler bir araya gelerek ortak bir karar almışlar. Bunu bizimle de paylaştılar. Uzun süredir bizim de aklımızda olan bir durumdu bu;bizim de sürekli rahatsızlığımızı dile getirdiğimiz bir konuydu zaten. Karar bir Centilmenlik Anlaşması. Bu anlaşmaya göre adaylar hangi kanalda devam ediyorsa taliplerini aramaya, o kanalda da devam edecekler. Yani bundan sonra bu programdaki gelin ve damat adayı başka bir programa gidemeyecek. Taliplerini aramaya bulundukları programda devam edecek. Ben de gerçekten çok mutlu oldum bu kararı almalarına…Herkes için hayırlı, uğurlu olsun bu karar. Şimdiden herkese böyle güzel bir anlaşmaya vardıkları için teşekkür ediyorum.”


Hayırlısı olsun diyoruz ve rekabetle gelip bu kararla gidecek olan reytingleri arttırmak için programlarındaki castları birbirine kırdırmamalarını umuyoruz…İyi seyirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder