7 Mayıs 2017 Pazar

BODRUM MASALI 34. BÖLÜM ÖZETİ





Yazın sonunda TMC yapımdan ekranlara gelen “Bodrum Masalı” Bodrum’un farklı bir yüzünü gözler önüne sermeye devam ediyor. Evren ve karısı Yıldız’ın sırlarla dolu yaşamlarının ve ilişkilerinin doğurduğu bir yıkımla Bodrum’da yeni bir hayata tutunmaya çalışmalarını konu alan dizi bu akşam 34. Bölümüyle izleyicileriyle buluşuyor. Bu bölümde olaylar şöyle gelişecek:

Kelebek ve Ateş tüm itirazlara rağmen Evren’i kurtarmak için tehlikenin içine girerler. Ateş, Faryalı’dan gelen hiçbir yardımı kabul etmek istememesine rağmen engel olamaz çünkü Faryalı zaten olayların içindedir. Evren’in ise tek istediği Bora’yı bitirmektir. Bu yüzden götürüldüğü yerden biran önce kurtulması lazımdır. Bora bir yandan Evren’i durdurmaya çalışırken diğer yandan Maya’ya yaklaşmaya çalışır. Maya onunla mesafeli kalmaya kararlıdır. Maya ve Aslı seyahat planları yaparken diğer yandan Yıldız da birlikte seyehat planları yapınca Faryalı yine sevgilisi ve kızı arasında sıkışıp kalır.

Hesaplaşmak üzere otele giden Gözde ise Su’nun kendisine olan öfkesini kaldıramayarak fenalaşıp hastaneye kaldırılır. Bebeğini düşürdüğünü artık gizlemesinin olanağı yoktur.


Müdavimleri ve izlemek isteyenler için “Bodrum Masalı” bu akşam saat 20:00’de Kanal D’de…İyi seyirler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder