6 Mayıs 2017 Cumartesi

MAGAZİN DÜNYASINDA ŞOK KAÇAMAK!







Dün gece Eser Yenenler’in Levazım’daki villasında hareketli saatler yaşandı! Eser Yenenler ve yakın arkadaşı ünlü şarkıcı Murat Boz Emirgan’daki bir eğlence mekanında buluştu. O gece orda eğlenen sadece onlar değildi. İkiliye yine çalıştıkları kanalda yayınlanan “İşte Benim Stilim” adlı programda yarışan Nihal-Bahar Candan kardeşler ve Özge Bitmez de eşlik etti.

Gecenin sonunda Murat Boz, Eser Yenenler’in villasına gitti. Kızlar da hemen arkalarından villaya geldi. Kaçamak partiden ilk ayrılan Özge Bitmez oldu. Kapıda patlayan flaşlarla neye uğradığını şaşıran genç kız, sitenin güvenliğinden yardım istedi.

Habercilerin uzaklaştığını düşünen Nihal ve Bahar Candan kardeşler de yaklaşık 40 dk sonra villadan çıktılar. Objektifleri fark eden ikili panikle yüzlerini gizleyerek bağırmaya başladılar. Öte yandan Eser Yenenler’in sitenin güvenliğine “Bu olay duyulup yayınlanırsa evime Murat Boz değil şoförünün bişey almak için geldiğini söyleriz” dediği duyuldu.

 Murat Boz, oyuncu Aslı Enver’le 1,5 yıldır birlikte. Olayın duyulmasından sonra Aslı Enver, Murat  Boz’la yaşadığı evi terk etti.


Kaynak: gece.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder